iciks rakstīja: Es nebūt neapgalvoju, ka teiktais neattiecas uz šo topiku, bet tas, ka vienam cilvēkam tik bieži gadās tik daudz problēmu, ir īpašs gadījums.
Un to, ka teiksi, ka esi mierīgs, es arī iepriekš paredzēju. Kuram gan gribas atzīt savas sliktās īpašības, kas izriet Taviem nervozajiem tekstiem. Un pārmest man, ka es kādam pamatoti uztaurēju, ja cilvēks taisa sūdus, kurpretī pats taurē pie luksofora - kurš nu te būtu nervozāks.
Lai vai kā, dzīvo vien ar apziņu, ka visi ir lohi, vien pats gudrs, kam nākas ciest šajā nepiemērotajā pasaulē, kur nekas nav sakārtots un neviens negarantē.
Tu taču pats sevi tikko noliki loha lomā. Neatšķir, ko nozīme uzpīkstināt guļavai no taurēt. Pēc visa spriežot, arī Rīgas centrā neesi braucis vai arī esi bīstams uz ceļa, jo neredzi neko sev apkārt. Vēlreiz atkārtošos - tev uztvere ir sa*ista. Un to pamēģini atzīt sevī, pirms muldēt ne pa tēmu.
Un tagad par tēmu. Pēc šī lielā sniega pa ceļam gadijušies vairāki ar saslīdējušu fūri. Vienības gatve Alejas T/C. apgriešanās pretēja virzienā fūre grāvī. Vakar vakarā pirms A7 T/C nogriešanās uz dienvidu tiltu fūre grāvī. Šodien Salu tilts centra pusē fūre labajā pusē iestūmusies kupenā. Kaut kā viņiem neiet.
Šofera dienasgrāmata.
Uzmeikošu vēl vienu spama vietu, kur padalīties par šofera dienu. Būtu forši, ja šeit nediskutētu bet vienkārši iemetam stāstu, cik "patīkama" Latvijā ir braukšanas kultūra.