Sveiki cilvēki! Lai gan ļoti negribīgi, bet taisos pārsēsties uz svaigāku Pasātu un, saprotams, neko virs 150Zs ar manuālo kārbu dabūt nevar. Tāpat arī baidos, ka jebkādu turpmāku pārdošanas vērtību tas samazinās. Tēmēju uz 190Zs B8 Pasātu (dīzeli) 2017+, kuram nāk, cik zinu, DQ381 7 pakāpju kārba. Gandrīz 20 gadus brauc ar manuāli un "padot atpakaļ" un ātri uzsākt braukt uz priekšu ar manuāli man nesagādā pilnīgi nekādas problēmas... To pašu es nevarētu teikt par automātu. Jūtos kā lēns gliemezis, mēģinot ko tādu izdarīt ar sievas 2006. gada Golf plus ar automātisko kārbu. Pilnībā apstājies, baidies, ka "neaizgrūd" kaut kur pa tālu vai nepietiekoši tālu, man obligāti ir jāpaskatās uz kloķi vai tiešām tas stāv tur, kur tam jāstāv un tad var sākt braukt. Tāpēc, apstāstiet man idiotam, lūdzu, vai vispār ir pieļaujama jebkāda iespēja DSG automātam ripot vēl lēnām atpakaļ un jau tikt iegrūstam "Draivā", lai sāktu kustību? Vai vispār ir iespējams pierast un ātri operēt ar automātisko kārbu? Vai pēc "R" ir kāda atdure, lai neattaptos "Parkingā", ja kloķi aizstumj par tālu?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam