- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Zemesgramata rakstīja:
GB12 rakstīja: Ex-kolēģis arī tādu pašu iepirka, arī no Vācijas izsolē. Ir apmierināts.
Man liekas,ka Skutelim ir no NL.
Ja kādu autiņu esi noskatījis, tad ieej CSsd mājas lapā un paskaties, ko raksta par teh stāvokli. SS raksta teicamā stāvoklī, bez rūsas, bet tur būs zili brīnumi, gandrīz katram eļļas noplūde, neveidojot piles, no motora (transmisijas), par rūsu nerunājot, apm 10-12 g.
ZZZZ rakstīja: Hyundai ir vismaz viena neliela, bet vāja vieta. Dīlerseviss tēlo muļķi un saka ka tāda vaina izņēmums. Detaļa plastmasas s.ds kas maksā gandrīz K. Bet dzīvē reāli plīst kā jau visas āzijas valstu auto izstrādājumu plastmasas detaļas. Tās kuras ikdienā kustini netur slodzi. OM neadekvātas cenas...
Kas Hyundajam plīst?
Zemesgramata rakstīja: Viedoklis par 2014 Toyota Auris 1.6 benzīnu?
dzinējs samērā vienkārš un izturīgs, 300tūkst vajadzētu noiet bez problēmām. jaskatās,kas ar rūsu, diezgan liela riska pakāpe norauties uz metināšanas darbiem. Vē mīnus dārgas rezerves daļas, kas sadārdzina to remontu
GB12 rakstīja: Izskatās, ka mana auto iegādes epopeja tomēr nav galā. Aizvakar atnāca draudzīga vēstulīte no mūsu partnera godīgā saistību nokārtošanā pret valsti, kurā, kā paši raksta, lai auto iegādes process notiktu atbilstoši Latvijas iedzīvotāju interesēm, man ir jāatbild uz 18 jautājumiem, starp kuriem ir arī tādas pērles, kā: Kādā veidā sazinājāties ar auto pārdevēju? Ja e-pastā, lūdzu, iesūtīt saraksti Pēc kādiem kritērijiem noteicāt transportlīdzekļa cenu? Ja braucu uz ārzemēm pēc auto pats, tad vai braucu ar autobusu, mašīnu vai lidmašīnu? Jāiestūta biļetes. Ja man transportēja, tad jāiesūta CMR, apmaksas dokuments, informācija, kā atradu transportētāju un tā. Ja auto savā gaitā šurp veda cits cilvēks, atsūtiet šī cilvēka identifikācijas datus. Ar kādu numuru auto piedalījās satiksmē līdz tā reģistrācijai?
Medī PVn karuseļu cepējus, it kā vēl pietiekami daudz šādu censoņu esot
GB12 rakstīja: Izskatās, ka mana auto iegādes epopeja tomēr nav galā. Aizvakar atnāca draudzīga vēstulīte no mūsu partnera godīgā saistību nokārtošanā pret valsti, kurā, kā paši raksta, lai auto iegādes process notiktu atbilstoši Latvijas iedzīvotāju interesēm, man ir jāatbild uz 18 jautājumiem, starp kuriem ir arī tādas pērles, kā: Kādā veidā sazinājāties ar auto pārdevēju? Ja e-pastā, lūdzu, iesūtīt saraksti Pēc kādiem kritērijiem noteicāt transportlīdzekļa cenu? Ja braucu uz ārzemēm pēc auto pats, tad vai braucu ar autobusu, mašīnu vai lidmašīnu? Jāiestūta biļetes. Ja man transportēja, tad jāiesūta CMR, apmaksas dokuments, informācija, kā atradu transportētāju un tā. Ja auto savā gaitā šurp veda cits cilvēks, atsūtiet šī cilvēka identifikācijas datus. Ar kādu numuru auto piedalījās satiksmē līdz tā reģistrācijai?
Jāatzīst, jautājumi tādi, ka nudien grūti iedomāties, kāpēc kādam lai rastos vēlme sadarboties, kā arī stiliņš tāds visai agresīvs. Pāus vēstuli neesmu lasījis, var jau būt, ka tās sākums ir ļoti draudzīgs un lūdzošs, bet stipri nu šaubos.
GB12 rakstīja: Tu vispār saproti vārda "uzglūn" jēgu?
tezaurs.lv/uzgl%C5%ABn%C4%93t:1 2. skaidrojums diezgan precīzi apraksta VID attieksmi pret tevi. Un pats vien jau to vārdu "ievilki" diskusijā, ar to aprakstot iestāžu un varas pārstāvju centienus rīkoties pēc principa - "galvenais lai būtu persona, pantu piemeklēsim".
GB12 rakstīja: Tikpat labi var arī pateikt, ka, ja apdrošinātājs pieprasa kādu papildus dokumentu atlīdzības izskatīšanai un izmaksāšanai, tā arī skaitās "uzglūnēšana", ko izdomā apdrošinātāju "režīms", un tas īstenībā ir slazds.
Oho... Un ja neiesniegsi, tad potenciāli tevi par to var notiesāt un ielikt cietumā? Vai tomēr tikai atteikt atlīdzību? Kāds tam vispār sakars? Nespēj brīvprātīgu sadarbību no vardarbīgas varas atšķirt?
core rakstīja: Tiešām ielikt cietumā par to ka nesniedzi info no kā mašīnu nopirki? Ir kāds tāds gadījums bijis?
Varu paskaidrot sīkāk - ir vesela virkne ietekmēšanas līdzekļu, kura tiks pielietota un, ja attieksies pakļauties, vari mierīgi tikt līdz cietumam. Vai tāds gadījums ir bijis? Nē, jo pilnīgi pietiek ar draudiem, lai panāktu pakļaušanos. Jā nepielec, runa ir par to, ka nevajag salīdzināt vardarbīgas attiecības ar brīvprātīgām. Bet diemžēl ir cilvēki, kas vardarbībā nekādu ļaunumu nesaskata.
GB12 rakstīja: VID šorīt atsūtīja "Paldies par informāciju. Dokumenti saņemti, pretenziju nav".
ok, interesē par iegādāto v60, kā brauc, patērē, kas bija labojams? saprotu, ka tas ir priekšpēdējais modelis, ne jaunākais v60? Es skatu tādu nobrauktā b6 vietā, tikai cross country versijā.
Zemesgramata rakstīja: Iegādājos 2014 Toyota Auris 1.6 benz. AMT. 220k km Auto no Igaunijas ar tīru vēsturi,servisa grāmatiņu un pirmās palīdzības komplektu igauņu valodā. Iegādāts Amserv Tallinn. Latvijā mēnesi. Čalis it kā pircis sev,taču man liekas,ka ir kāds klusais perekups. Kas ne vienmēr ir slikti. Kruīzs Parkings un kamera Ādas salons Klimata kontrole. 9000€
Kā ar rūsu? Vienubrīd lūkojos pēc auto EE virzienā bet apskatītie uz vietas jauni pirktie likās dikti apskretuši un ar rūsas burbuļiem, 4-6 gadīgi golfi un Seat Altea
GB12 rakstīja: Jo Toyotas ir ļoti pieprasītas, arī šis modelis. Tāpēc arī cenas turas augšā. Es, godīgi sakot, nesaprotu, izņemot izslavēto tehnisko uzticamību, ko cilvēki tajās mašīnās saskata. Pagājušjā nedēļā sanāca izbraukt ar šo modeli, tikai universāla formā... skaļš, plastmasīgs, kā ar cirvi iztēsts, CVT kārba vnk šausmas... nu, neiet tas drapaks... Bet, nu, jā - ja gribi pēc iespējas mazāk problemātisku pārvietošanās līdzekli, tad ir neslikts variants.
Tieši unīti es nopirku. Protams,ja ikdienā brauc ar premium,tad auto varētu likties plastmasīgs,un atpalicis. Bet ņemot vērā,ka esmu pārsēdies no 2002 auto,tad ir labi.
feciic rakstīja:
Zemesgramata rakstīja: Iegādājos 2014 Toyota Auris 1.6 benz. AMT. 220k km Auto no Igaunijas ar tīru vēsturi,servisa grāmatiņu un pirmās palīdzības komplektu igauņu valodā. Iegādāts Amserv Tallinn. Latvijā mēnesi. Čalis it kā pircis sev,taču man liekas,ka ir kāds klusais perekups. Kas ne vienmēr ir slikti. Kruīzs Parkings un kamera Ādas salons Klimata kontrole. 9000€
Kā ar rūsu? Vienubrīd lūkojos pēc auto EE virzienā bet apskatītie uz vietas jauni pirktie likās dikti apskretuši un ar rūsas burbuļiem, 4-6 gadīgi golfi un Seat Altea
No ārpuses neredz, un CSDD arī neatrada.
Zemesgramata rakstīja:
feciic rakstīja:
No ārpuses neredz, un CSDD arī neatrada.
Kad būs laiks, paskaties apakšu.
GB12 rakstīja: No tehniskā labot nevajadzēja neko, tikai samainīju eļļu un visus filtrus. Kā jau rakstīju, zobene un agregātsiksna bija nesen mainītas. Bija pāris vizuālu kasjaku, kas tika sataisīti. Brauc kopumā neslikti, tiesa, ar 18 collu ripuļiem tas auto ir tāds paciets. Godīgi sakot, nezinu, vai R-Design paketē paredzēti tikai vizuālie elementi, vai arī kaut kas piekarē ir savādāks, bet pirmo reizi dzivē braucu ar tik cietu Volvo. Patēriņš pilsētā ir ap 7.5-8 litri, šodeja - ap 5. Iet labi, diezgan klusi. Auto ir ļoti ērti sēdekļi. Ir kvalitatīva audiosistēma. Nav nekāds uzlabotais Bose vai kas tur Volvo nāca - parastais OEM. Skan labāk kā jaunajam V90. Kas nepatīk? Kaitina, ka duālajai klimata sistēmai nav sinhronizācijas pogas, katram klimats jāregulē atsevišķi. Un vēl izteikti kaitinoši ir tas, ka jau pie zemām dzinēja temperatūrām iekšā slēdzas start/stop. Esmu braucis ar daudziem dažādu marku/modeļu auto un nevienam start/stop nav slēdzies tik ātri. Un vēl - tā arī nesaprotu, priekš kam tā piedarbināšanas sistēma, ka tev atslēga jāliek kaut kādā sūdā un pēc tam atsevišķa poga jāspiež, lai iedarbinātu. No aprīkojuma man pietrūkst Android Auto... nu, vēl varēja būt priekšā parkošanās sensori un atpakaļskata kamera, lai dāmai vieglāk parkotiesbet visādi citādi ir OK.
Nav atpakaļskata kameras!? Tādu joku mūsdienās var sagaidīt no kkādā galīgā budžeta varianta. Pat Opel Grand land bija iestūķēta kkāda kamera, bet te Volvo.
GTD2 rakstīja: bieži nav tapēc , ka nav nepieciešamības ja ir sensori priekšā pakaļā un rāda uz ekrāna attālumu līdz šķērslim neredzu iemeslu lai būtu kamera. Taatās kamera dranķīgos laika apstākļos bieži ir aizkakāta
Tā kamera ir absolūts must! Kkad ierāpos auto bez kameras... Nu bļin cik sarežģīti bija ietilpt šķirbā. Savukārt sensori mēdz noklāties. Ir bijuši neveiksmīgi brīži 1 noklājušos sensoru, čomam bija milzu atgadījums, kad visa josla bija izbeigusies un brīdinājuma nekāda. Kamera ir daudz labāks risinājums. Un to var notīrīt, ja vajadzīgs
eidis rakstīja:
GTD2 rakstīja: bieži nav tapēc , ka nav nepieciešamības ja ir sensori priekšā pakaļā un rāda uz ekrāna attālumu līdz šķērslim neredzu iemeslu lai būtu kamera. Taatās kamera dranķīgos laika apstākļos bieži ir aizkakāta
Tā kamera ir absolūts must! Kkad ierāpos auto bez kameras... Nu bļin cik sarežģīti bija ietilpt šķirbā. Savukārt sensori mēdz noklāties. Ir bijuši neveiksmīgi brīži 1 noklājušos sensoru, čomam bija milzu atgadījums, kad visa josla bija izbeigusies un brīdinājuma nekāda. Kamera ir daudz labāks risinājums. Un to var notīrīt, ja vajadzīgs
Ja ir pieklājīga izmēra spoguļi, kā busiem vai amerikas auto, tad kameru nevajag. Ar eiropas ekospoguļiem kamera ir noderīga
GB12 rakstīja: Vēl jau cilvēliem atšķiras izpratne par to, kas ir nakts redzamības kamera. Daži domā, ka tā ir vienkārši, ja izgaismo atpakaļgaitas ceļu ar lukturiem... bet runa jau ir par kaut ko apmēram šitādu www.youtube.com/watch?v=drWweMg7YZc
Jā ļoti iespējams, ka cilvēks vnk kaut ko nesaprot un tādēļ ierakstija par to nakts redzamību. Bet tā jā, tās nakts redzamības jau apritē ir ļoti sen.