Interesants citāts no interneta dzīlēm, caur tulkotāju :
Automašīnas, VISAS automašīnas, ir kompromiss starp veiktspēju, izmaksām, uzticamību utt. Nav “labākā auto”, bet gan gandrīz bezgalīgas interpretācijas par to, kādai automašīnai vajadzētu/varētu būt. Galu galā tie ir izstrādāti patēriņa produkti, piemēram, tālruņi, dīvāngultas un televizori.
Savas ilgās vācu automašīnu vēstures laikā esmu novērojis arvien pieaugošu tendenci uz sarežģītību, avangarda mehānisko konstrukciju, dīvainu riska uzņemšanos (BMW SMG kāds?), ražošanas izmaksu neievērošanu un pilnīgu cieņas trūkumu pret automobiļiem. patērētāja izmaksas lielākajā daļā uzņēmumu, kas nav VW (un to dažādie zemas klases zīmoli, piemēram, VW, Skoda, Seat utt.).
Apsēstība ar mehānisko spožumu un modernu dizainu noved pie trakas produktu izvēles, kas gadu gaitā ir izraisījušas nopietnas uzticamības problēmas. Daimler Benz, lai gan 90. gados ASV Lexus dauzīja savus dupšus (sakarā ar salīdzināmas kvalitātes izmaksām), veica katastrofālas dizaina izvēles ar W140 sērijas pilna izmēra automašīnām. Automašīnās bija tik daudz smieklīgu īpašību, par kurām neviens nerūpējās, ka tas lika visam modelim gandrīz sagraut Mercedes reputāciju daudzos aspektos, kā arī ciest finansiālus zaudējumus.
Gadu gaitā BMW pieņēma dīvainus materiālus ar cilindru galvām, izraisot katastrofālas dzinēja atteices. Patiesībā viņi bija uzņēmums, kas pazīstams ar saviem dzinējiem (vismaz to mārketinga nodaļa mēģināja atgādināt visiem). Pēc kāda laika atteicos no BMW. Pirmais iDrive bija tik šausmīgs, ka BMW faktiski sāka ļaut cilvēkiem atgriezt savas automašīnas, lai saņemtu naudas atmaksu.
Audi dažreiz pārāk cenšas. Man ir bijuši vairāki no tiem, un viņiem vienmēr bija kaut kas tāds, kam vajadzēja būt pamata, bet tas bija katastrofa nevajadzīgas sarežģītības dēļ. A8 bremzes, kas bija jāmaina ik pēc 6 mēnešiem. Balstiekārtas komponenti, kas sabojājās ik pēc 12. Automātiski rotējošas maiņstrāvas ventilācijas atveres, kuras iznīcināja pašas un maksāja 7 000 USD nomainīt. Arī mans R8 bija episku proporciju brāķis. AC neizdevās, sajūgi izkusuši, elektronika nomira, durvju paneļi slikti der, polsterējums nobružāts. Nožēlojami automašīnai, kas maksāja 185 000 USD
Arī VW ir bijušas savas problēmas, taču citu iemeslu dēļ. Viņi būvē lētas, liela apjoma automašīnas, un tāpēc viņi upurē sarežģītību izmaksu samazināšanai, bet dažreiz tās ir pārāk lētas, kas rada daudz problēmu. Man ir piederējuši daudzi VW, un tie patērē detaļas kā traki. Balstiekārtas daļas, dzinēja daļas utt. darbojas diezgan konsekventi.
Pēc visa tā un izcilā Frenka Kempera teiktā, parasti, ja ievērojat apkopes procedūras, automašīnas var kalpot bezgalīgi, ja jums paveicas. Patiesībā man bija Mercedes S klases (dīzelis), kas lielākoties droši nobrauca 223 tūkst. jūdzes, lai gan virsbūve stipri rūsēja.
Manuprāt, vācu ražotāji ne vienmēr spēj vislabāk integrēt savas idejas vienotā produktā. Vienmēr ir kāda dīvaina apakšsistēma vai komponents, kas ir neparasts. Un sarežģītība ir uzticamības slepkava, ar kuru luksusa Vācijas uzņēmumi mēdz būt apsēsti.
Parunāsimies par LIETOTIEM auto. Jūsu pieredze - kuri auto ir visuzticamākie, kuriem labākā cena
nu re, var arī par LIETOTIEM parunāt, jo lietotie auto ir daudz vairāk par jauniem, kā zināms, ja ar jaunu auto izbrauc ārā no veikala, tas kļūst par lietotu un cena krītas par 30%...