Būvnieki nepienācīgi norobežo satiksmei bīstamas vietas ceļu remonta laikā (+ VIDEO) 12

 

Dāvja iela Jūrmalā. 10.06.2021. Foto: iAuto.lv

iAuto | 11.jūnijs 2021 12:07

Dāvja ielas pārbūve Jūrmalā sākusies sen, būvdarbi uz priekšu virzās lēni, bet iedzīvotājiem jāsadzīvo ar diskomfortu un bīstamām situācijām, ko rada nenorobežotās remontu vietas.

Video filmēts 10.jūnijā 2021. gadā Dāvja ielā posmā no Alfrēda Amtmaņa-Briedīša ielas virzienā uz Matīsa ielu, Jūrmalā.

Dāvja iela Jūrmalā. 10.06.2021. Foto: iAuto.lv

Dāvja iela Jūrmalā. 10.06.2021. Foto: iAuto.lv

Atradām noslēpto zīmi, kas tad ir vaininieks šajā vietā

Te var lasīt minimālās prasības: Ministru kabineta noteikumi Nr.421 "Noteikumi par darba vietu aprīkošanu uz ceļiem".

Lasi arī citus saistītos rakstus iAuto par Jūrmalas satiksmes organizēšanu:

 
Visi komentāri
 
anonimikis 11.jūnijs 2021 12:34
5 0 Atbildēt

Tās ir drausmas. Puse pilsētas, gandrīz vairāki desmiti tūkstošu cilvēku, katru dienu dabon ciest no šīm būvnieku nelietībām. Cik jau nav nomiruši, tā arī nesagaidījuši remontu beigas.

Vernons 11.jūnijs 2021 12:51
3 1 Atbildēt

Padomju laikā nebija vibro blietes. Atstāja tos ierakumus smagajiem, lai noblietē! Tas nekas, kad atsperes lūza, remontēt auto lieku reizi vajadzēja. Essam atgriezušies turpat.

Pļurkt 11.jūnijs 2021 13:05
4 1 Atbildēt

I-auto - ko jūs tur esiet ieciklējušies uz Jūrmalu???

Pabraukājie pa latvijas mazpilsētām un aplūkojiet kas tur notiek!!!!!

Taisa kapitālo remontu ielai - it kā laba lieta, būs kanalizācija, ūdensvads, interneta kabelis, cilvēcīga elektrība, ugusddzēsības hidrants, kārtīgs un ekonomisks ielu apgaismojums utt.

BET izrok katlavanu 1,5 metru dziļumā un tad muļļajas DIVI GADI, kamēr to katlavanu sāk aizbērt!

Tantiņā ne uz veikalu, ne aptieku nav iespējams aiziet. Cilvēkiem nav iespējams malku apkurei atvest. Ne ātrie, ne ugunsdzēsēji nevar piebraukt....

Šitā ir no vietas!! Tas ir Jevropas naudas apgūšana!!

Tad vēl pēc visu darbu pabeigšanas izrādās ka ne tās lūkas uzlika un pārrok ielu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iAuto 14.jūnijs 2021 18:15
0 0 Atbildēt

Tāpēc, ka bija doma, ka jaunā pilsētas vadība pēc vēlēšanām pārvaldīs Jūrmalu atbilstoši labajai praksei, bet tā kā Jūrmalas domi turpinās vadīt Gatis Truksnis ZZS, tad ir skaidrs, ka turpmākos četrus gadus tādu "bezpriģelu" vairs nevarēs paciest.

Vienkārši prasām vismaz pamatnoteikumu izpildi, jo zemāk jau ir grūti kur nokrist!

Pļurkt 15.jūnijs 2021 9:03
0 0 Atbildēt

Manu apcerējumu par vēlēšanām lasīji??

650 11.jūnijs 2021 14:44
0 0 Atbildēt

Lai katrs uzbūvē savos masspizzānos torni ar Ruporu un uzsprauž tur vietējo diktoru,kurš katru stundu uzkūkos par aktuālo.

Šis gan ir ļoti suudīgi,ka sagadījies tāds informbirojs, kurš gozējas tur tajā konkrēti jūras malā un ir uzēdies praktiski uz visu.Žēl, pagāja garām solītais jaunaiss/gatis.Tas uzreiz jau 2jā dienā būtu visu slokas karjēru dziļāku izracis un visus tos asarus ar šķembām nobēris 16cm biezumā.Jā.

Brīnumi ka pēc iepriekšējā materiāla pagāja knapi nedēļa un kāds pēkšņi sadūšojās aizbērt līdzīgu tranšeju pie vaivaru rehcentra- cerams tur tagad rītos un vakaros iztiks bez ierastās 800m grarās lohu rindas tuvējajā zilā kāroga mežā.

Kā arī,''cerams", ka centīgie remontētāji satīrīs arī sevis atstātos izkārnījumus uz asarvaivaru ātrgaitas prosspekta pāris kvartālu tālāk.Kur viņi trijās vietās raka pieslēgumus un kur tagad par plaukstas tiesu pazemē nogrimušie "kvalitatīvie" ielāpi dauza 2eur samaksājušajiem lohiem zobus un piekares.

Interesanti, ka pēc atkārtotiem mājieniem nesen ir arī izmainīts centrālo luksoforu darbības režīms.Kas tagad vismaz teorētiski katram vēlētājam paver iespēju pāršķērsot šo naksnīgo svaigā kūrgaisa glabātuvi ar 50ml degvielas ietaupījumu.

ezis71 11.jūnijs 2021 17:32
0 0 Atbildēt

Video kvalitāte zem katras kritikas,auza.

iAuto 14.jūnijs 2021 18:18
0 0 Atbildēt

Izmani YouTube izšķirtspēju uz 1080 punktiem! Tad ir OK, bet ir zināmas atkāpes tieši montāžā, jo nevaram veltīt pārāk lielus līdzekļus un laiku sabiedriskā labuma uzraudzībai.

Būtu priecīgi, ja kāds cits to darītu un mēs varētu tikai publicēt atklāti sakot ļoti nepatīkams darbs, bet ja tev ber karstas ogles aiz biksēm, tad ir grūti klusēt

650 12.jūnijs 2021 1:25
0 0 Atbildēt

Vajadzētu aizbraukt vēl drusku tālāk- tur Slokā pie galējās pārbrauktuves ir tāda Jēkabpils iela.Kuru šoziem visuvarenie Lohi tika pārveidojuši par 1virziena.Tādējādi totāli degradējot vesela rajona iedzīvotāju ikdienu un liekot viņiem kratīties apkārt riņķī pa totāli izjaatajām dubļainajām grunts seguma šķērsielām.Jā.

imzz 12.jūnijs 2021 19:17
1 0 Atbildēt

Tas nav "ceļu remonts", tas ir "Jūrmalas iedzīvotāju dzīves vides kvalitātes uzlabošana ar ūdensvada un centrālās kanalizācijas ieviešanu."

iAuto 14.jūnijs 2021 18:24
0 0 Atbildēt

Tas priecē un ir atbalstāmi, it sevišķi, ja Jūrmalas ūdens tarifs par 1m3 ūdeni ir 0,95 EUR un 1m3 kanalizācijas 1.87 EUR un vēl + PVN! Tātad kopā ir 2,82 EUR + PVN.

Bet vajag ievērot valstī pastāvošo likumdošanu un precīzāk Ministru kabineta noteikumi Nr.421 "Noteikumi par darba vietu aprīkošanu uz ceļiem" m.likumi.lv/ta/id/54544-n...sanu-uz-celiem

Mēs pat šeit nerunājam par to, ka ļoti ilgi nenotiek darbi, viss put utt. Tikai elementāra satiksmes drošība būvdarbu laikā!

Janka 13.jūnijs 2021 23:07
0 0 Atbildēt

Kantes ar nav jāfrēzē! =D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti