- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Bradypus rakstīja: Tu nespēj atšķirt sniegtu atbildi, kas tev nepatīk vai ir par sarežģītu, no nesniegtas atbildes.
Man tiešām pietiek, tu smelies internetā arvien jaunus un jaunus 'argumentus' lai attaisnotu savu ticību, tagad esi aizgājis līdz fizikas likumu apšaubīšanas. Domāju, ka tu esi sajaucis kopā savu neracionālo naidu pret to, ko tu apzīmē par 'kreisajiem' un 'komunistiem', un vienkārši kaismīgi vērsies pret visiem tādu politiķu uzskatiem, neatkarīgi no tā, vai viņu uzskatos ir vai nav kāds racionalitātes grauds.
Še, paskaties viģiku. Ja tev gribas sazvērestības - šis pats padomju disidents noslepenotos krievijas arhīvos atrada arī dokumentus kas parādīja ES izcelsmi - astoņdesmito gadu beigās eiropas ekonomiskās kopienas valstīs pie varas esošo kreiso politiķu sazvērestība ar gorbočova piepalīdzēšanu - tāpēc arī briti pilnīgi patiesi varēja teikt "mēs par iestāšanos ES nebalsojām", jo no viņiem to neprasīja - vienkārši piepeši ekonomiskā savienība ieguva pēc padomju modeļa uztaisītus varas orgānus.
Bradypus rakstīja: Kādēļ cilvēkam, kam eksistē tikai autoritātes, tu prasi vai viņš ir domājis? :D
Cerība laikam mirst pēdējā - un piezime vietā.
Kur tur bija tie 11+K zinatnieku kas parakatījuši "glābiet planētu" uzsaukumu, starp kuriem bija grūti attrast kādu kurš būtu jomas ,par ko vāca parakstus, profesionālis.

Pirmkārt, viņam nav tādas problēmas pat standartā, otrkārt, kā jau redzi - aizkostā ābola līkā programmatūra lietota netiek ![]()
raimondsm rakstīja: Es aprakstu to, kas notiek un to interpretēju, kāpēc tas notiek un kas no tā tiek sabiedrībai un indivīdam. Pie tam daži no tiem komentāriem ir parasts tehnikas pamatu skaidrojums.Tie pamati ir jāzina un ja kāds izskaidro, tad tur nav ko mīnusot. Par ko bija jāliek mīnusi tam aprakstam, ka pēdējā laikā īpaša vērība tiek pievērsta akumualtoru dzesēšanai, nosaukta konkrēta tehnoloģija Bosch Coolpack un izteikta doma, ka tā tehnoloģija attīstīsies?
Vispirms jau nezin tos pamatus. Un apšauba. Kā arī nekādus plusus neliek par to pamatu skaidrošanu. Kas notiek skolās ar jauno "kompetenču" izglītību? Sabiedriskie procesi vai zināšanas? Kas ir prioritāte?
Bradypus rakstīja: "Tas arī tika novests līdz absurdam - jāvāc visa infrastruktūra prom no centra." Izcila frāze, kas daudz ko izskaidro. Izrādās, ka neadekvāta urbanizācija un dienas atsēdēsana pie datora pilsēta centrā ir laba un pamatota un šāda modeļa nepieciešamības apšaubīšana ir absurds. Kas tālāk? Par absurdu nosauksi domu, ka no pilsētas centra ielām jāizvāc tranzīta satiksmi?
Vai tad es uz katru pilsētas satiksmes organizācijas pasākumu rakstu, ka tas viss jārisina ar to, ka jānovērš vajadzība braukt uz Rīgu un centrā? Kaut ko var uzlabot uzreiz, kaut ko pēc gadiem un kaut kas kā bija, tā paliks centrā.