Droši vari necerēt uz loha titulu. Lai notiktu csn lielāko tiesu nepieciešami abi divi lohi

nope, lielāko tiesu tas ir viens, kas iesip grāvī / kokā / apmalē.
Kā vakardien tas poļu pans ar promilēm Tīraines aplī, un vēl viens tur tāds pats, blakus aplī, ar vieglo sēdēja sniega čupā.
Pirmdien vizinājos pa Rīgu, palika atmiņā divi momenti. Pirmais, bez nekādas ietekmes uz satiksmes drošību, bet nu lieliski parāda šoferīša attieksmi pret noteikumiem: brauc man pa priekšu kaučkāds universālis, ar sniegā konkrēti noputējušu pakaļu. Redzams, ka šogad ne reizi nav tīrīts, sniega kārta mērāma centimetros, lukturu vietas knapi spīd cauri. Un numura vietā tai sniega kārtai ar pirkstu ievilkts teksts "NAV". Tā arī nesapratu, kas tam šoferim nav. Numura nav, smadzeņu nav, vai slotiņas nav, ar ko auto notīrīt? Ja tas bija domāts ka būtu smieklīgi, tad līdz manam dumajam prātiņam joks neaizgāja.
Otra epizode - Jaunciema gatve, kur pār kanālu uz tilta maiņvirziena satiksme. Viens gudrinieks pamanījās līdz tilta vidum aizvilkt pret plūsmu, neskatoties ka viss bija notīrīts, redzamība lieliska, ne viens vien sarkanais luksofors. Kad šim pieleca, kādus sūdus viņš tur vāra, savācās atpakaļ pareizajā joslā. Nebija nekāds nekaunīgais "man vajag paspēt", vienkārši izskatījās ka brauc nekam īpaši nepievēršot uzmanību. Tā kā to novēroju savos spoguļos, neredzēju, kas pie stūres, un ar kādiem blakusprocesiem nodarbojās. Tā ka ir gana daudz tādu, kas ne tikai nesajēdz, kas ir apgriezts trijstūris, bet arī neredz 4 sarkanus luksoforus...
Par to "NAV" - drīzāk to būs kāds garāmgājējs uzvilcis. Analogi kā "Nomazgā mani" uz netīra auto.
Par netīrītu auto - sanāca pirms kādas nedēļas vai divām redzēt amizantu gadījumu (visu neredzēju, jo pamanīju mazliet par vēlu, bet nu pieņemu, ka spēšu situāciju modelēt pietiekami ticami). Viens parketnieks ar pamatīgu kupenu uz jumta piebrauca pie krustojuma un nobremzēja. Tajā brīdī jumta sniegs šļūca uz priekšu un viss logs bija sniegā. Tas kadrs gan ieslēdza tīrītājus, taču kādas reizes bija jāpatīra, līdz tika iegūta +/- redzamība. Protams, tikām viņš ne redz, ne ko.
Iela nebija liela un arī krustojums nebija noslogotākais, tā ka nekādas nelaimes tur nebija, bet tikpat labi viņš varēja strauji bremzēt lielas ielas vidū, kur kāds šim mazliet nogrieztu ceļu un kas tad?