Policiju visur nepieliksi. Tādu idiotisku apdzīšanu ieraudzīsi, paliks atmiņā, bet faktiski sodāma tā lieta ir vien tad, ja CP ekipāža (un netrafarētā, saprotams, jo otra veida visi redz un attiecīgi piedomā) to pamanīs vien īstajā brīdī. Ej nu izdari, lai tā notiek.
Par tiem "kāpēc liek kraviniekiem purnā"- nedomāju, ka kāds negrib dzīvot, vien laikam jau liekas, ka vienmēr viss sanāks. Lielākoties jau sanāk arī, attiecīgi liekas, ka sanāks vienmēr. Kādreiz arī nesanāk.
Nu un kādam kādreiz arī tīri cilvēcīgi nesanāk - uzspīd spoža saule ģīmī, kaut kādu mistisku apstākļu dēļ nepamana, nogurums u.tml.
Runājot par kritušajiem, mani gan mazliet vairāk tracina cita lieta. Katru gadu mums ir lērums slīkoņu, par to neviens diži nesatraucas. Ka dienesti meklē viņus dienām ilgi, tas arī nevienu nesatrauc. Toties tad, kad viens zemledus makšķernieks neveiksmīgā kārtā ir trāpījies uz ledus tādā vietā, kur ir ar VUGD palīdzību noceļams, tad ir lielās vaimanas par bezatbildību un par glābēju līdzekļu šķērdēšanu. Uzpūtušos līķu, kam nevar palīdzēt, meklēšana - tas ir OK, bet dzīvu cilvēku glābt - vaimandieniņ. Liekulība.
Līķu kaudzes
Pēdējā laikā nav diena bez līķiem uz LV ceļiem! Regulāri notiek frontālas sadursmes ar smagajiem, kā tos var neieraudzīt?!?
Arī ikdienā pārvietojoties redzi totālus idiotus, kas dreifē uz dzīvības un nāves robežas, regulāri lienot purns purnā! Ikdienā, braucot pa vienu maršutu, jau esmu iegaumējis pāris autovadītājus, kurus ieraugot, jau zinu, tūlīt būs "joki", un parasti arī ir! Brīnos kā tādiem vēl tiesības nav atņemtas! Piemēram no rītiem no apvadceļa pa jelgavas šoseju uz Rīgas pusi brauc melns A5, ar quattroclub uzlīmi uz stikla, brauc vienkārši piz..c, apdzen pa labo malu, ātrums protams, krietni virs atļautā, vai tiešām lasot ziņās katru dienu par līķiem (pat policisti jau liek fūrēm purnā), cilvēkiem neieslēdzas kāds pašsaglabāšanās instinkts? Laikam jau nē, sabiedrība mums tāda, kā karsts laiks, tā slīkoņu kaudzes...
Policistus uz ceļiem jau it kā mana, sodi jau arī sen nav mazi, bet kkas nestrādā, agresīva braukšana ir redzama ik uz soļa!