- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam

taaneko rakstīja: Pagadijās redzēt šo www.youtube.com/watch?v=QJyTI-nTdCI Tagad nevaru aizmigt- pārdzīvoju. ne jau par ekoloģiju, par iedzimto stulbumu. A ko padarīsi, ja vidusmēra latvietim intelekt un loģika ir "viencewxperc" līmenī. Saki man raimond: vai ir iespējams izrēķināt cik OGLEKĻA satur tonna dīzeļa vai benzīna? Tad var arī izrēķinat cik veidojas CO2 sadedzinot tonnu. Ņemot vērā pat citu oglekļa savienojumu veidošanos. Minimizējiet oglekli saturošo savienojumu lietošanas laiku un daudzumu un būs jums mazāki CO2 izmesi.Daudz mazāk. To panākt ir elementāri. ELEMENTĀRI Organizējam ātru satiksmi: 1. bez korķiem, 2.sodus par satiksmes bremzēšanu, LIELUS SODUS... Bailēs no sodiem atbirs tie, kas to ir pelnijuši, visi nedrošie, lēnie, retie, paliks mazāk auto uiz ceļiem, apsitīsies kādi 5-10% ātro- vēl mazāk auto... Beigas paliks tikai tie, kas varēs uzrādīt CP zīmi, ka līdz Liepājai vai Krāslavai var aizbraukt pa stundu. Problēma būs atrisinajusies dabiskās atlases ceļā, nevienu nediskriminējot un dodot visiem līdzvērīgas iespējas.
"Organizējam ātru satiksmi: 1. bez korķiem, 2.sodus par satiksmes bremzēšanu, LIELUS SODUS...Bailēs no sodiem atbirs tie, kas to ir pelnijuši, visi nedrošie, lēnie, retie, paliks mazāk auto uiz ceļiem, apsitīsies kādi 5-10% ātro- vēl mazāk auto...Beigas paliks tikai tie, kas varēs uzrādīt CP zīmi, ka līdz Liepājai vai Krāslavai var aizbraukt pa stundu. utt." Tas viss ir pilnīgi nevajadzīgi un diezgan pastulbi. Jau tagad var personificēt degvielas iegādi, piesaistīt iegādātās degvielas daudzumu personas kodam. Pilsonis taaneko iegādājās, teiksim 960l dīzeļdegvielas 2021. gadā, lai maksā par attiecīgo piesārņojumu gada beigās. Viss.
taaneko rakstīja: Man ir nelaime pazīt siltumenerģētikas zinātņu doktoru, kurš ir mācībspēks RTU, kurš apgalvo, ka padodod dīzeļdzinējam vairāk skābekļa var iegūt lielāku jaudu, kas savukārt veicina degvielas ekonomiju. Ko var gribēt no vidusmēra pilsoņa?
Tēma - vairāk skābekļa. Par skābekļa membrānām.
Shiirs rakstīja: Tu jau arī esi nabags kuram vienkārssi skauž.
Tikko atnāca mans nesen pasutitais mitsu lc200 pilnākajā komplektācijā. Augustā liksu telti bagažnieka un brauksu uz baikālu.
Tikai ludzu nenoskaud un neheito bomār. Un krāaj naudu, netaisos tur uz palikšanu, septembrī atkal varēsi maksāt par manu teslu... ![]()
kāpēc ar savu komunistu mašīnu nevari braukt uz baikālu? Vai tik tāpēc, ka komunisti savā laikā neuzcēla ne elektrību, ne ceļus. Būvēja komunismu un rotaļlietas - militāro tehniku. Gluži kā tagad - būvē nevis ceļus, un infrastruktūru, bet maksā par rotaļlietām - EV. Kā reiz, pa ceļam varēsi apskatīties, kur komunisms ved. p.s. Un kā teica mans vectēvs - "nesaki hop, pirms neesi pārlecis" Braucot uz fašistu zemi, nevajag teikt - "netaisos uz palikšanu". Gadā tajā valstī bez vēsts pazūd 8000 cilvēki, bet baikāla reģionā ir "karš" ar ķīniešiem. Lūk, piemēram, mikro konflikts - tayga.info/146333 bet palasot vietējās avīzes ne to vien var izlasīt.