- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Bradypus rakstīja: Jā, prieks par tevi. Tu pareizi saki - cilvēka bioloģiskais maksimālais vecums nav neko strauju pieaudzis un ir ap 125 gadiem. Bet tas, ka ir novērstas priekšlaicīgās nāves jau ir slikti, vai ne? Bet pag - tas biloģiskais vecums jau nav arī samazinājies. Kur tad ir tā sliktā saindētās vides ietekme?
te interesants video, par to, ka saindētās vides ietekme ir, un palielinās. www.youtube.com/watch?v=3fbsi3o0BbA&t=238s Ja nepatīk video formāts, ir arī pētījums, uz kā datiem blstās video www.thelancet.com/article/S0140-6736(20)32290-X/fulltext#
msh rakstīja: Cilvēkam parastajam nekas nebija jānojauš - tikai jāsaprot ka dzīve uz parāda nav laba lieta...
Un ko tu iesaki jaunai ģimenei, kam nav neviens, kas uzdāvinātu dzīvokli/māju?
core rakstīja: Nav neviens kredīts, kas jāmaksā 40 gadus. Un kā jau teicu par īri ir jāmaksā vairāk kā par kredītu, speciāli papētīju ss.lv, nez kurš ir tas rajons kur ir tie lētie īres dzīvokļi. Un kaut kādu naudu tu dabūsi pārdodot jebkāda stāvokļa dzīvokli.
Treknajos gados, man šķiet, deva arī uz 40. Varbūt kļūdos, bet šī nu ir lieta, kurā es pilnīgi piekrītu pusijam. Es arī esmu par īri. Izņēmums varētu būt tad, ja vari īpašumu nopirkt bez banku starpniecības vai arī iemaksāt vismaz pusi par labu īpašumu, kurā nav uzreiz piecciparu skaitlis jāiegulda remontā un mēbelēs, un pārējo vari izmaksāt max 10 gadu laikā.