- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
msh rakstīja: Ko darīt ar dzērājšoferu problēmu? Apzināties un atzīt ka tā ir sabiedrības, nevis ceļu satiksmes problēma, un attiecīgi rīkoties. Ciktāl tas attiecas uz ceļu satiksmes daļu, iztrūkst soda neizbēgamība kamēr sods jau sen ir aizgajis neadekvātumā [nesekoju līdzi, nebija jau gadījumā pāris štukas?] un līdz ar to kamēr nenonāks līdz nošaušanai uz vietas, skrūvēšanai uz augšu nav nekādas jēgas. Pie viena, kā jau zinām, ja aiz tevis stāv pietiekami ietekmīgas personas, vadītāja apliecību tu saglabāsi...
Skriešanai uz simtu uz jebkura Rīgas tilta es neredzu pamatojumu un jēgu. Tu tā arī neatbildēji - nu ko tu tur ieguvi no tā sotaka uz vienu kilometru? Es jestri apdzenot fūri, pirmkārt, ātri izveicu apdzīšanas manevru, otrkārt, bik paķeru patīkamas sajūtas [jeb tu vēlies lai es izgriežu pilnu pulksteni apdzīvotā vietā?
] - nekas no tā neattiecas uz tavu piemēru, ja vien, protams, tu nebrauc ar tādu lamatu kurai tas sotaks uz dienvidnieka ir nopietns sasniegums - nu kā vienam forumistam, kurš ar B3 audī dienvidniekam gāja pāri uz, neatceros, 120 vai 140 - ar 1.6 atmosfērisko dīzeli un pašrocīgi pārtaisītu sūkni, lasīt - pilnīgs nemotors pēc sūkņa pārbūves tajā īsajā attālumā spēja uzņemt šādu ātrumu - bet nu arī tas pa lielam ir tā, vienreizēja izprieca ķeksītim... :D
Tad kā rīkoties ar šiem, galvu nost, elektronisko aproci virsū kas uzož alkohola smaku, nu kā? Ietaupījums 50sek. Uz 3.2km, bet kāda atšķirība drošāk tā es jūtos uz 100 uz dienvidnieka, nevis Lielupes tilta. Jestri griezt apgriezienus vari trasē, nevis uz koplietošanas ceļa ,neatkarīgi no atļautā ātruma režīma, neatkarīgi no tā ko es par to domāju.

eidis rakstīja: Nu nezinu. Vīnam cena ceļas diezgan regulāri.
Jā uz pudeli pārdesmit centi + pāris EUR uz piegādi klāt. Kopējais sadārdzinājums uz 12 pudelēm ir 5Eur
Rimi plauktā gan cita aina x2-x3. Ja pērk, kāpēc necelt cenu.
imzz rakstīja: "Somi diemžēl ir okupantu apspiesta,visnotaļ komunismā iedzīta tauta". Jā, nu šī atziņa ir jaunums priekš manis. Kas tieši ir okupējis Somiju ? Bet cilvēki ir gribējuši padarīt savu galvu dullāku arī ārpus sistēmas, jeb ja paši ir bijuši sistēmas noteicošais posms, tātad, ne apspiesti. Piem., vēsturiski poļu šļahta dzēra, ka vai nu, arī citu tautu muižnieki žūpoja, vēlākos laikos vācu studentu dzeršanas tradīcijas, ko savulaik aprakstījis Marks Tvens. u.c. Bez tam būtu derīgi, ja tu minētu dažu "sistēmu" piemērus, ko pats uzskati par, nu, daudzmaz normālām ( alkoholismu un narkotikas neveicinošām ), tātad, daži republikāņu štati ASV. Kas vēl ?
Esi palaidis garām, ka mums jau sen ielu plāksnītes neraksta okupantu valodā un veikalos vari protestēt, ja ar tevi nerunā latviski, bet somiem tas viss joprojām ir ikdiena? Bet par sistēmām grūti būs tev izskaidrot, ja vēl neesi sapratis. Svarīga ir personiskā brīvība kopā ar atbildību. Viena no labākajām tradicionālajam varētu būt budisma vērtību skala kopā ar brīvā tirgus ekonomiku.
fckns rakstīja: Ir jābūt fantastiski stulbam, lai piedāvātu reliģiju kā atbildi alkohola problēmai.
Es pazīstu 4 cilvēkus, kuri pēc pievēršanās reliģijai atmeta dzeršanu un 2, kuri beidza lietot narkotikas. Bet nezinu nevienu, kurš būtu šo atmetis tāpēc, ka no reliģioza (vai ticīga - es uzskatu, ka tas nav viens un tas pats, bet tā jau ir cita tēma) cilvēka sācis sevi apzināties kā ateistu vai agnostiķi. Var ieņirgt par ticību sazin kam, bet ir cilvēki, uz kuriem tas ir nostrādājis. Un tas nemaz nav slikti.
GB12 rakstīja:
fckns rakstīja: Ir jābūt fantastiski stulbam, lai piedāvātu reliģiju kā atbildi alkohola problēmai.
Es pazīstu 4 cilvēkus, kuri pēc pievēršanās reliģijai atmeta dzeršanu un 2, kuri beidza lietot narkotikas. Bet nezinu nevienu, kurš būtu šo atmetis tāpēc, ka no reliģioza (vai ticīga - es uzskatu, ka tas nav viens un tas pats, bet tā jau ir cita tēma) cilvēka sācis sevi apzināties kā ateistu vai agnostiķi. Var ieņirgt par ticību sazin kam, bet ir cilvēki, uz kuriem tas ir nostrādājis. Un tas nemaz nav slikti.
Būtība ir, ko tavs ķobis domā par krūkas lausku bārā, vai ārā dārzā, par lējēja kāzām, par smaragdiem vecākām dāmām par aizjūras blondajām džārām. Ja neaizdomājās, tad kāpēc coltiņš maksā tieši piecas naudas naudas vienības un uz to, pat inflācija neattiecas. Kāpēc? ![]()
GB12 rakstīja:
Šis nav nekāds pierādījums reliģijai! Es pazīstu daudzus kuri atmeta dzeršanu dēļ sporta automašīnām, vienreiz izkāsa un saprata, ka grib tādu autiņu. Viss ir paurī, ja esi dalbajobs tad neatkarīgi no reliģijas arī paliksi dalbajobs..
viensexperc rakstīja: Kāds manam komentāram sakars ar kaut kādu gatavu uzvedibās kodeksu?
Tieši tāds, kā uzrakstīju.